Skip to main content

Återförsäljare

Sonelli Verktygs AB har representanter som täcker i stora delar av Sverige. Våra produkter går att köpa genom din lokala järn-, bygg- och färghandlare.

Exempelvis finns utvalda delar av vårt sortiment hos Optimera, Bolist, Swedol, Derome Byggvaror, Flinks Järn och Lundagrossisten .

 
Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. Hos Bolist hittar du utvalda delar av vårt sortiment. 
Ex. Big Wipes Handrengöringsservetter. 


BOLIST är uppstickaren som finns på den lokala orten och som hjälper dig med allt från skruv till hus. Hos Bolist hittar du utvalda delar av vårt sortiment. 
Ex. Big Wipes Handrengöringsservetter. 


Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Hos Swedol hittar du utvalda delar av vårt sortiment. 
Ex. Våra Big Wipes produkter. 


Derome Byggvaror finns i Halland, Sjuhärad, Storgöteborg, Bohuslän/Trestad samt Skåne/Blekinge/Södra Småland. Man erbjuder ett koncept som riktar sig till den professionella byggaren. Självklart erbjuder man även produkter från Sonelli Verktygs AB.


Flinks Järn är ett familjeägt företag som startade i Stockholm redan 1907. Det självklara valet för yrkesfolket i Storstockholm.
Ex. Big Wipes Handrengöringsservetter. 


Lundagrossisten har genom åren förändrat den Svenska VVS-branschen genom att erbjuda alla rörfirmor en hög servicenivå.


Imab är ett handelsföretag med ett i bredd och djup lokalt/regionalt anpassat proffssortiment inom produktområdena stål, verktyg, industrivaror, byggvaror och förnödenheter. Här finns även produkter från Sonelli Verktygs AB.


Holgers Stugmaterial som finns i Borås och Jönköping sätter stort värde i att vara en komplett leverantör av trävaror, byggnads- och anläggningsmaterial. Här finns därför också självklart produkter från Sonelli Verktygs AB.

 

Stål och Verktyg vill bidra med det de är bäst på och se till att kundens val av verktyg, maskiner och förnödenheter alltid blir kostnadseffektiva. Här passar Sonellis utbud med bland annat Big Wipes perfekt.